Представяме ви новият сайт на High Bass Radio

Представяме ви домейна и новият сайт на проекта HIGH BASS RADIO

street_break_danceНа 21 юли споделих идеята си и на около 20 непознати, които са замесени с рап музиката. А именно, че от 2008г. има нужда от подобен проект, който да промотира и защитава интересите на създаващите Хип Хоп в България. В момента радиото звучи само в интернет, като гарантира стрийм 24/7  и качество на 128к.

Две са опциите за слушане на радиото, адреса на който да слушате в браузър е: http://highbass.org/radio 
За слушане директно в плеър: AIMP‬, Winamp‬, VLC,‬ ‪‎iTunes‬, кликнете на линка и добавете адреса: http://radio.highbass.org:8016/listen.pls
От 25 август ще се прави селекция на продукцията преди да попадане в листата на радиото, някои парчета ще се споделят само в страницата. Промо събитие ще бъде проведено, когато имам доказани хора в екипа на проекта, както реални участници за него. Периода, в който се предвижда е 08 – 22 октомври 2016г.

Които вече имат авторскa продукция, следва да приемат, че трябва да вдигнем летвата, за да има качествен Български Хип Хоп и Рап. В седмичната класацията ТОП 10 ще се влиза трудно и задържането там, ще зависи от феновете и от ротацията на радиото.

Желаещите да станат част от екипа, могат да изпращат мотивационни писма и CV-та, на мейл: highbassradio@yahoo.com или през контактната форма. Пишете за какво е кандидатурата ви: новини, реклама или дизайн.

Google+

Written by djbobbyd