За проекта


History_of_Hip-Hop_culture_За проекта:
 HIGH BASS RADIO ще бъде само за български артисти, продуценти, бийтмейкъри, диджеи, бийтбоксъри, фрийстайлъри и начинаещи таланти, които се занимават с Хип Хоп и Рап музика. За всички които рапират на български език, но нямат възможност да си позволят профисионален запис в студио и да заснемат качествен видео клип.

Целта на проекта е да ви обедини, да промотира, подкрепя и рекламира, както да ви помогне да намерите спонсори за бъдещето ви развитие. Търсят се хора, които ще публикуват новини, за изработка на постери, за обработка и мастетиране с FL studio, Ableton Live, Logic Pro или имат студио за запис.

Как ще работи самият проект?
Ти можеш да правиш бийт в домашно студио, другият може да прави фрийстайл, 3-ти ще изпее нещо, 4-ти ще бъде диджей, 5-ти ще бъде промоутър, някои могат да заснемат видео клип, но им липсва монтажист, ще са нужни и хора, които да намират спонсори… Които вече имат авторски парчета, следва да приемат, че трябва да вдигнем летвата, за да има качествен Български Хип Хоп и Рап.

Желаещите да станат част от екипа, могат да изпращат мотивационни писма и CV-та, на мейл: highbassradio@yahoo.com или през контактната форма. Пишете за какво е кандидатурата ви: новини, реклама или дизайн.

За да влязат в ротацията на радиото трябва да предоставите mp3, с високо качество. Изпратете вашата продукция /може да няма видео/ на: highbassradio@yahoo.com
*Файловете, които пращате трябва да са mp3 с попълени тагове: артист и име на песента, на латиница.